Bogen giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsop
- Cd-rom edutainment
- Engelske textbooks div.
- Bøger
- Dukker og tilbehør
- Landbrug
- Tavler/white/opslag
- Vareregen produktion
- Musik cd div.
- Cd-rom, sampak
- Kasserapporter
- Pennesæt
- Young adult
- Postkort
- Telefonregistre
- Lydbøger
- Dagbøger
- Atlas
- Krydsordbøger
- Plakater/reproduktioner
- Musik mc div.
- Rollespil roman dansk
- Roller
- Populær-musik cd
- Video/audio div.
- Emballage/klæbeart. div.
- Registre
- Skønlitteratur (fiction)
- Faglitteratur (non-fiction)
- Rejse & geografi
- Hobby, kunst & livsstil
- Engelske bøger
- Børn & unge
- Tilbud & nedsatte bøger
- Diverse & specialudgivelser
- Uncategorized