I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven?
- Pennesæt
- Cd-rom edutainment
- Engelske textbooks div.
- Bøger
- Dukker og tilbehør
- Landbrug
- Tavler/white/opslag
- Vareregen produktion
- Musik cd div.
- Young adult
- Postkort
- Rollespil roman dansk
- Populær-musik cd
- Lydbøger
- Dagbøger
- Atlas
- Krydsordbøger
- Plakater/reproduktioner
- Video spillefilm
- Musik mc div.
- Skiltemateriale
- Kasserapporter
- Roller
- Cd-rom, sampak
- Skønlitteratur (fiction)
- Faglitteratur (non-fiction)
- Rejse & geografi
- Hobby, kunst & livsstil
- Engelske bøger
- Børn & unge
- Tilbud & nedsatte bøger
- Diverse & specialudgivelser
- Uncategorized